Biscuiti Dukan cu fructe goji

de LC in Dulciuri, 29 Apr 2013 | 8536 vizualizari

 

De aici m-am inspirat: http://www.lauraadamache.ro/2013/02/biscuiti-dukan-cu-scortisoara.html

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri tarate de ovaz
  • 3 linguri tarate de grau
  • 1-2 linguri indulcitor lichid ( sau solid)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri lapte praf degresat
  • 2 oua
  • 2 linguri de amidon de porumb
  • o lingurita scortisoara
  • o mana de fructe goji
  • esenta vanilie

Optional glazura:

  • 2 linguri lapte praf degresat
  • o lingura lapte 0,1% grasime
  • foarte putin indulcitor
  • putina esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Dukan cu fructe goji:

Intr-un vas am pus amidonul, praful de copt, taratele de ovaz, taratele de grau, laptele praf, scortisoara si am amestecat.

Apoi am adaugat ouale batute impreuna cu esenta de vanilie, indulcitorul, scortisoara si fructele goji (pe care le-am lasat 10 minute in apa calda la inmuiat inainte).

Am amestecat toate ingredientele si am lasat sa se odihneasca timp de 15 minute.

Intr-o tava am pus foaie de copt si cu lingurita am facut gramajoare de aluat pe care le-am aplatizat usor ( mi-au iesit 18 biscuiti).

Introducem la cuptor pentru 15-20 minute.

Ii lasam sa se raceasca complet si ii glazuram (pentru glazura am amestecat toate ingredientele).

Nu papam tot deodata, cred 2-3 pe zi daca avem pofta de dulce sunt de ajuns!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Dukan cu fructe goji" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Deliciu Dukan