Biscuiti ''girelli''

de Adele in Dulciuri, 4 Apr 2014 | 4165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 1 oua
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ''girelli'':

Punem int-un vas untul si zaharul si incepem sa amestecam,adaugam oul si faina putin cate putin.Framantam un aluat moale pe care il impartim in doua.O bucata o amestecam cu cele 3 linguri de cacao si esenta de rom.Cealalta parte o amestecam cu esenta de vanile .

Cele doua parti le dam la frigider pentru 10 minute.

Intindem cate doua foi ,sa aibe c-am aceasi forma,si asezam foaia maro peste cea alba.Rulam bine si punem la congelator pentru 10 minute.

Luam baonul de aluat si din el taiem felii de vreo 2 cm fiecare ,pe care le turtim usor cu mana si le aseam intr-o tava.Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°.

Cand i scoatem i lasam sa se raceasca un pic ,inainte sa i punem in farfurie,pentru ca sunt fragezi si se pot rupe .

Putem presara zahar pudra sau chiar sa i glasam cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ''girelli''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede braduti cu gem