Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale

de jolygina in Dulciuri, 7 Oct 2010 | 6519 vizualizari

 

foarte buni la cafea

 

INGREDIENTE

  • 250g unt
  • coaja de la o portocala
  • o lingurita scortisoara
  • faina cat cuprinde
  • 2 oua
  • 200g zahar
  • o esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale:

Se freaca untul cu zaharul ,adaugam ouale intregi si amestecam bine pana totul devin ca o spuma ,adaugam scortisoara ,coaja de portocala si esenta de vanilie

dupa ce s-au incorporat toate adaugam treptat faina pana obtinem o coca care se poate intinde ca o foaie

lasam coca la frigider timp de o ora doua,dupa care o scoatem si intindem o foaie din care obtinem biscuiti cu formele pe care le avem ,le dam la copt timp de 25-30 min la foc mic ,ii scoatem si ii pudram cu zahar pudra

sunt foarte buni la cafea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

jolygina 1

08.10.2010, 23:38

bine nadina o ciocolata calda e bine?

jolygina 1

08.10.2010, 23:39

mersi mult corina

mamaica 1

11.10.2010, 21:13

ce buni sunt vreau si eu pentru cafea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu mascarpone