...cu branzeturi desigur :))) Rontz, rontz... e cineva acasa?
Intr-un vas se cerne faina, se lasa deoparte.
Cascavalul si branza se dau pe razatoarea mica, la fel si untul rece.
Intr-un vas pentru framantat se pun ingredientele : untul, cascavalul, branza, parmezanul, ouale, faina, praful de sare, condimentele( daca doriti), se amesteca si se framanta aluatul cat sa se omogenizeze bine totul, se infaineaza usor.
Se intinde aluatul intr-o foaie cat hartia pergament( la mine cat dimensiunea tavii cuptorului), eu am intins direct pe hartia de copt, apoi am transferat-o pe tava.
Am presarat faina atat pe aluat, cat si pe sucitor pentru a-l putea intinde usor.
Se modeleaza si se decupeaza dupa forma dorita.
Se coc biscutii la 200 de grade, in jur de 15 sau 20 de minute in functie de cuptor.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro