Blat de pandispan pentru tort

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 4572 vizualizari

 

Din caietul de retete al mamei mele.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 400 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 18 linguri de apa clocotita
  • 1 lingura de ulei

(se pot pune cantitatile pe jumatate in functie de forma).

Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de pandispan pentru tort:

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se face spuma, apoi se adauga treptat cate o lingura de apa clocotita amestecand mereu pana se termina apa.

Pe urma se pune faina apoi se adauga albusurile batute spuma.

Se pune la cuptor intr-o tava de tort unsa.

Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei foi care se insiropeaza.

Se umple cu crema la dorinta.

Eu am pus cantitatile pe jumatate si l-am combinat cu un alt blat pentru a face un tort  - rezultatul aici

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de pandispan pentru tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blat de tort - reteta de baza