Blat de tort

de -Licurici- in Dulciuri, 5 Ian 2016 | 5829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua;
  • 7 linguri zahar pudra;
  • 3 linguri de lapte;
  • 3 linguri de ulei;
  • 3 linguri cacao;
  • 7 linguri faina;
  • un plic praf de copt.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort:

  1. Am cernut faina si am amestecat-o cu praful de copt si cacao.
  2. Am mixat albusurile tare, amestecand cate o lingura de zahar.
  3. Cand s-au intarit, am adaugat laptele, uleiul, am amestecat bine cu mixerul intr-o treapta mica, apoi am adaugat, putin cate putin, faina, amestecand cu o spatula, de jos in sus.
  4. Am tapetat o forma de tort cu foaie de copt, am adaugat aluatul si am dat la cuptor pentru 25 min.
  5. Am verificat cu scobitoarea daca a fost gata si l-am lasat la racit pana a doua zi.

TIPS-URI

1

Diametrul de 28cm pentru forma de tort.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]