Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata

de Angelina_Elena in Dulciuri, 11 Dec 2012 | 7130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Bomboane:
  • 130 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 25 g fulgi de cocos
  • 3-4 linguri frisca lichida
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 linguri frisca lichida
  • Decor:
  • fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata:

Intr-un bol mai mare punem laptele praf, zaharul pudra, nuca de cocos si untul.

Amestecam foarte bine, apoi adaugam smantana si omogenizam.

Ne va rezulta o compozitie moale, pe care o punem in frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce s-a intarit compozitia, formam bomboanele, apoi le dam la rece, si intre timp ne ocupam de glazura de ciocolata.

Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi.

Luam fiecare bombonica in parte, o trecem prin glazura de ciocolata apoi trecem prin nuca de cocos.

Dupa ce am terminat, le dam la rece pentru cel putin 2 ore.

Sunt foarte bune!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

Sidy 1

12.12.2012, 06:25

Delicioase !!!

Angelina_Elena 1

12.12.2012, 11:02

multumesc frumos Anna!

Angelina_Elena 1

12.12.2012, 11:03

Sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]