"Bomboane" din branza cu ierburi

de Maria68 in Dulciuri, 14 Ian 2012 | 5502 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de:  

  • 300g branza cu ierburi
  • 100g branza topita
  • 4 linguri seminte de susan
  • 1 legatura patrunjel
  •  2 crengute cimbru
  • 4 frunze de busuioc
  • 2 linguri boia
  •  sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bomboane" din branza cu ierburi:

Intr-o tigaie neunsa, rumenim semintele de susan.

Separat intr-un castron, amestecam patrunjelul tocat cu cimbrul si busuiocul. 

Intr-un alt castron, amestecam energic branza cu ierburi cu branza topita.Cu palmele umezite cu apa rece, modelam "bomboanele" din branza.
Pe o parte dintre ele, le trecem prin verdeata tocata, altele prin boia ,iar restul le trecem prin susanul rumenit.
Cand sunt gata, asezam "bomboanele" in hartiute  si le lasam la rece minim 30 de minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bomboane" din branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (19)

Maria68 1

16.01.2012, 12:01

Multumesc fetelor

mena29 1

16.01.2012, 12:05

Frumusele foc,anul trecut am facut si eu de Rev.

mamaieelena 1

16.01.2012, 22:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rafaello cu gris si ciocolata alba