Bomboane Raffaello

de adry88 in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 4393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 125 g unt
  • 100 g frisca
  • 250 g lapte praf
  • 200 g nuca de cocos
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se freaca zaharul cu untul la temperatura camerei, se adauga laptele praf, nuca de cocos, esenta, frisca treptat. Trebuie sa obtinem o pasta omogena.

Lasam sa se odihneasca putin, dupa care cu mana umeda formam bilute si le trecem prin nuca de cocos. Le dam la rece 2 ore, dupa care le putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de ciocolata alba