Bors cu mangold si costite de porc

de vero_closca in Ciorbe, 3 Iun 2010 | 8048 vizualizari

 

mangoldul este o varietate de sfecla, cultivata pentru frunze si pentru petiolul acestora. Frunzele acestei plante sunt dezvoltate, ondulate, cu petiol puternic, consistent, carnos. Petiolul poate ajunge si la 30 cm lungime si cinci-opt centimetri latime. Este placut la gust, fraged, suculent, culoarea fiind galbuie, roza sau alba. Frunzele mangoldului sunt folosite la salate, supe, mancaruri naturise, inclusiv budinci si placinte. Petiolul se fierbe si are cam aceleasi intrebuintari, utilizarea sa depinzand si de fantezia culinara a consumatorului. In alimentatie, frunzele de mangold pot inlocui spanacul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite de porc
  • 300g mangold
  • 300g spanac
  • 4 cartofi noi
  • 1 legatura morcovi noi
  • 1 legatura ceapa verde
  • cate 1/2 legatura leustean si marar
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • 1 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu mangold si costite de porc:

Se spala legumele si se curata,apoi se taie dupa preferinta. Spanacul si mangoldul se oparesc 2 minute apoi se scurg. Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si se spumeaza de cate ori este nevoie,se adauga legumele si cand sunt pe jumatate fierte se pune si spanacul si mangoldul oparite si rosiile taiate cubulete.

Cand sunt fierte toate se adauga borsul fiert separat,sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte cu verdeturi tocate fin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu mangold si costite de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

vero_closca 1

03.06.2010, 17:17

va multumesc mult,mult de tot pt urari! va pup!

gaby_duceag 1

03.06.2010, 17:24

La multi ani Vero! Sa fii sanatoasa si inconjurata mereu de dragostea celor dragi! Ani frumosi in continuare!

silvi0ara 1

03.06.2010, 19:47

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina ologita de cocosul Inei.