Bors de bibilica cu gulii

de katty in Ciorbe, 19 Mar 2021 | 3522 vizualizari

 

Un bors acrisor cu carne delicioasa de bibilica

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 gulii
  • 1 lingura orez
  • 250 gr rosii tocate
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de bibilica cu gulii:

Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate.

Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care punem orezul si rosiile.

Fierbem separat borsul si il adaugat dupa ce este fiert si orezul.

Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjelul si oprim focul.

Servim borsul fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de bibilica cu gulii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]