Bors de cartofi

de roxanamiti in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2011 | 14021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi,
  • un morcov,
  • o ceapa,
  • jumate de ardel rosu,
  • jumate de ardel verde,
  • o rosie,
  • 2 linguri de bulion,
  • leustean,
  • pantrunjel,
  • bors magic,
  • sare,
  • piper,
  • 3 l. apa,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

  taiem ceapa, rosia si jumatatile de ardei in cubulete. morcovul il dam pe razatoarea mare. cartofii i-am taiat in cuburi.

 punem apa in oala ( eu am avut cateva oase de pui si le am fiert mai intai in apa 30 minute. am scos oasele si am strecurat apa) si punem totul in apa la fiert (20 minute),

 punem bulionul,borsul magic, sarea, piperul si mai lasam sa dea un clocot,

tocam leusteanul, il punem in bors, luam oala de pe foc punem capacul si lasam 10 minute la odihnit,

 punem in farfurie si decoram cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]