Bors de peste

de roxanamiti in Ciorbe, 21 Ian 2011 | 5536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. de peste( care va place mai mult :d ),
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • jumate de ardei verde,
  • bors magic,
  • 2 linguri de ulei,
  • piper,
  • sare,
  • pantrunjel,
  • 3 l. apa.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

 * intr o oala punem uleiul la incalzit,

 * tocam ceapa si o pune la calit ( 5 minute),

 * morcovul si jumatea de ardel le taiem cubulete si le punem peste ceapa calita,

 * adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute (din momentul in care a inceput sa fiarba) dupa care adaugam pestele taiat( eu am pus si capul) si lasam 3 minute pe foc, timp in care punem sarea, piperul si borsul magic( in functie cat de acru il vreti; eu am pun 3 linguri),

 * tocam marunt cateva fire de pantrujel si punem in bors cand il dam de pe foc sau cand punem in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste (somon)