Bors de peste

de roxanamiti in Ciorbe, 21 Ian 2011 | 6071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. de peste( care va place mai mult :d ),
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • jumate de ardei verde,
  • bors magic,
  • 2 linguri de ulei,
  • piper,
  • sare,
  • pantrunjel,
  • 3 l. apa.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

 * intr o oala punem uleiul la incalzit,

 * tocam ceapa si o pune la calit ( 5 minute),

 * morcovul si jumatea de ardel le taiem cubulete si le punem peste ceapa calita,

 * adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute (din momentul in care a inceput sa fiarba) dupa care adaugam pestele taiat( eu am pus si capul) si lasam 3 minute pe foc, timp in care punem sarea, piperul si borsul magic( in functie cat de acru il vreti; eu am pun 3 linguri),

 * tocam marunt cateva fire de pantrujel si punem in bors cand il dam de pe foc sau cand punem in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]