- 4 morcovi
- 3 patrunjei
- 2 cepe galbene
- 2 fire de ceapa verde
- ardei macerat
- 3 spinari de pui
- 1 l bors de casa
- 200 ml smantana 20% grasime
- 1 ou
- 100 gr orez
- 2 cartofi
- tarhon proaspat
- apa
- sare
- piper
- ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:
- Curatam si spalam bine legumele.
- Le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei, cu exceptia cartofului.
- Spalam bine carnea de pui si o adaugam peste legume.
- Adaugam apa, aproximativ 2,5-3 l.
- Asezonam si lasam la fiert aproximativ 30 minute.
- Adaugam orezul, cartoful taiat cubulete si borsul. Gustam din nou si mai adaugam sare si piper dupa caz.
- Mai lasam la fiert aproximativ 15-20 minute.
- Lasam sa se raceasca si cand s-a mai domolit dregem cu ou batut si smantana, dupa care adaugam tarhonul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.