Bors de pui cu praz si conopida

de katty in Ciorbe, 23 Noi 2017 | 3098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 tija praz
  • 1/2 conopida rupta bucatele
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 1/2 l bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu praz si conopida:

Punem carnea de pui la foc, intr-o oala cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca. Cand incepe sa fiarba, spumam bine si adaugam morcovul, ceapa si ardeiul taiate cubulete. Dupa 15 minute, adaugam conserva de rosii mixata si conopida. Cand conopida a inceput sa se inmoaie, adaugam borsul fiert separat si prazul rondele de 1 cm grosime. Potrivim de sare si piper. Mai fierbem 5 minute, dupa care adaugam leusteanul si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu praz si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz