Bors de pui cu smantana

de mihaelam90 in Supe/Ciorbe, 13 Sep 2013 | 3298 vizualizari

 

Cand vine vorba de supe/ciorbe ma gandesc la clasica ciorba de pui cu suc de rosii. De data asta m-am gandit sa schimb putin si sa adaug si smantana. Rezultatul... SUPER BUN! :D

 

INGREDIENTE

  • Pui - 1 piept
  • Smantana 2-3 linguri
  • 1 ou
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de delikat
  • 100 ml bors
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu smantana:

Se taie bucati pieptul de pui, se pune la fiert cu sarea si se ia spuma. Cand nu se mai aduna spuma se adauga legumele taiate cubulete, delikatul si se lasa la fiert. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga borsul. Separat intr-un bol amestecam smantana cu un galbenus de ou si piper peste care punem un polonic de zeama din oala de pe foc. Dupa ce a dat in fiert adaugam de smantana amestecand continuu, iar la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga pe langa legume si radacina de patrunjel si/sau telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.09.2013, 12:38

Un bors de pui oricand merge

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:41

Pushaa 1

30.04.2014, 15:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de peste