Bors de sfecla cu legume

de katty in Mancaruri de post, 21 Oct 2014 | 7409 vizualizari

 

Ideala in zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 cartof mai mare
  • o cana bors
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • leustean

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de sfecla cu legume:

Curatam legumele si le spalam . Tocam ceapa fin , iar restul legumelor cubulete (oprim 1/2 de sfecla ).
In uleiul incins punem la calit ceapa , morcovul si telina . Cand legumele s-au inmuiat bine  stingem cu apa . Fierbem 10 minute , apoi adaugam   sfecla  . Lasam 10 minute si punem si cartofii .

Punem crenguta de cimbru ( o scoatem la sfarsit) , sare si piper dupa gust . Radem pe razatoarea mica sfecla ramasa si stoarcem zeama .Cand legumele sunt fierte punem borsul fiert separat , leusteanul tocat fin  si zeama de sfecla . Mai dam 2 clocote si oprim focul . Servim  borsul cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de Sfecla