Brandada pe paine prajita cu usturoi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2014 | 5919 vizualizari

 

O reteta de aperitiv minunata a lui Gordon Ramsey.el a folosit ca peste file de cod eu nu am gasit si am pus file de pangasius si am adaugat in plus ceapa

 

INGREDIENTE

  • 350 g cartofi
  • 3 bucati de file de pangasius
  • 150 ml smantana
  • 150 ml lapte(eu am pus ceva mai mult)
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper/busuioc
  • 1 ceapa mica alba de apa sau rosie
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brandada pe paine prajita cu usturoi:

Intr-o tigaie se pune ulei de masline si bucatiile de peste,impreuna cu condimentele.Se lasa acteva minute pe fiecare parte,iar cand e gata se scoate pe o farfurie sa se raceasca.

Cartofii se taie cuburi,se pun intr-o cratita,se adauga laptele ,smantana si usturoiul taiat felii, se pun la fiert pana se inmoaie(eu am mai adaugat lapte si bineinteles nu au fost gata dupa 10-12 min cum scrie in carte).

Daca mai ramane zeama se scurg cartofii si se paseaza usor,se pune sare si se dau deoparte.

Peste se face bucatele mici,se amesteca cu cartofii pisati.

Ceapa se toaca marunt,se pune ulei de masline si zeama de lamaie,se amesteca bine si se adauga peste compozitia de cartofi.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

Se serveste la temperatura camerei de preferabil pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Brandada pe paine prajita cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea