Branza de migdale

de Delicii Sanatoase in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani migdale hidratate 8 ore si decojite
  • 4 catie usturoi
  • 2 Lg ulei presat la rece
  • 3/4 cana apa
  • 1 lg boia ardei dulce
  • sare dupa gust
  • 1 Lg fulgi de drojdie inactiva
  • 1 vf cutit piper cayenne
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de migdale:

Migdalele se lasa la inmuiat in apa aprox 8 ore. Pentru a le decoji lasati-le 5 minute in apa calda si astfel coaja se va lua mai usor.
Se pot folosi si cu tot cu coaja, insa textura va iesi diferit.

Punem migdalele in robotul cu lama S si incepem sa procesam pana se maruntesc bine, apoi adaugam si restul ingredientelor si procesam in continuare pana ajungem la o textura mai fina si lipicioasa.
Gustati pentru a vedea daca mai doriti sa adaugati condimente.

Puteti adauga si marar, patrunjel, ceapa, ierburi aromate uscate, dupa preferinte.

Cu drag, Valentina

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]