Branza de vaci cu iaurt si verdeturi

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 5499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza vaci
  • 125 g iaurt
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • optional: sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaci cu iaurt si verdeturi:

Tocam verdeturile marunt. Punem ingredientele impreuna intr-un bol si amestecam. Pentru copiii sub un an nu adaugam sare.

Servim imediat, dar putem sa pastram branzica cateva ore la rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu iaurt si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta mediteraneeana cu branza