Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2013 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza Fondue Emmentaler Delaco
  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane:

Feliile de paine le taiem cuburi.

Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica.

Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava cuptorului.

Restul tavii cuptorului il tapetam cu hartie de copt unde punem painea taiata cuburi si dam tava la cuptor la foc mediu.

Dupa 10 minute punem deasupra cuburilor de paine usturoiul si le stropim cu ulei de masline si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute pana cand crutoanele se rumenesc  frumos si branza este gata.

Intre timp curatam cartofii ii spalam si ii taiem rondele.

Punem putin ulei intr-o tigaie si adaugam feliile de cartofi pana cand se rumenesc.

Presaram sare si piper dupa gust, iar dupa ce sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.

Servim alaturi de branza fondue si crutoane.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

09.01.2014, 11:30

am si io doua cutii in frigider dar nu stiu cum sa le mananc )) or sa expire acolo pana ma hotarasc)))

deyutzky 1

09.01.2014, 13:51

)))) trimite-le la noi

Krystyan Trendy 1

27.06.2014, 08:21

ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de vinete cu dovlecei