Branza framantata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2012 | 13125 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

18.09.2012, 14:26

Merisor 1

18.09.2012, 14:27

super!

Bucataras Medi 1

18.09.2012, 14:28

buna!

portiadelumina 1

18.09.2012, 14:29

Bun sfat. Luaţi seama bucătăraşi că nu se ştie când are să vă trebuiască ori când vin să întreb

Zambareata 1

18.09.2012, 14:31

am framantat de cateva ori branza dar dupa capul meu ca nu m-a invatat nimeni iar ultima oara cand am framantat-o ma durea sub unghii ,data viitoare ma iau dupa reteta ta

Zamfira 1

18.09.2012, 14:38

multumesc bucatarasi dragi!!!!! Gorgia_gio poti incerca, e cel simplu mod de a avea o branza sarata (de ex. pentru bulz)

angyb 1

18.09.2012, 14:51

ce buna

MotanLaOale 1

18.09.2012, 14:59

bun bun

Rocsi 1

18.09.2012, 15:20

Si noi mai punem la borcane, doar ca mama pune si o lingura de margarina deasupra si sterilizeaza apoi borcanele!

Zamfira 1

18.09.2012, 15:28

da, e foarte bine si asa. Eu, mai evit grasimea in plus. Branza are suficienta grasime.... dar daca e de pastrat pentru mai mult timp, mama ta are dreptate!

Rocsi 1

18.09.2012, 15:38

Pai am avut 2 ani si ceva din acele borcne.Nu tineau atata timp nesterilizate!

scortisoara 1

18.09.2012, 15:41

e buna de tot branza framantata!

Lau 1

18.09.2012, 15:48

gaby_gabytza 1

18.09.2012, 18:40

Bunica 1

18.09.2012, 19:59

eu am pastrat-o in congelator

Zamfira 1

19.09.2012, 08:24

e foarte bine, Bunica

Cris2711 1

19.09.2012, 12:25

harnicuta

Sim0na 1

19.09.2012, 13:11

bun tare! n-am facut niciodata.. in general il congelez

adry88 1

19.09.2012, 16:07

Laly 1

19.09.2012, 22:16

Interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortulete de pizza