Branza framantata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2012 | 13246 vizualizari

 

Un mod sanatos de a ne alege tipul de branza si cantitatea de sare dintr-o branza framantata. Alegeti un cas proaspat si adaugati sare dupa gust.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cas proaspat (vaca)
  • 1 lingura sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza framantata:

Taiem casul in bucati potrivite si-l lasam timp de o zi sa se usuce putin. Din cand in cand scurgem zeama lasata de cas. A doua zi, dam casul pe razatoarea mare, adaugam sare dura (sau alta sare, dupa preferinta), framantam totul foarte bine. Modul de pastrare poate sa difere: in borcan, in folie transparenta (sul) sau pur si simplu in vas de ceramica sau sticla dar acoperita. Branza poate fi pastrata si la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza framantata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sim0na 1

19.09.2012, 13:11

bun tare! n-am facut niciodata.. in general il congelez

adry88 1

19.09.2012, 16:07

Laly 1

19.09.2012, 22:16

Interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv biscuiti sarati