Branza Halloumi prajita

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2020 | 3917 vizualizari

 

Branza halloumi, originara din Cipru, a devenit treptat populara si in alte tari datorita gustului aparte.
Este gustoasa numai prajita sau gatita la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de branza halloumi
  • 2 linguri pudra de migdale
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 lingurita de condimente Yassa uscate (ceapa, usturoi, paprika, piper negru, ghimbir, dafin, cimbru)
  • boia de ardei
  • 4 linguri de ulei
  • 1 avocado
  • crema de otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Halloumi prajita:

Taiati branza in batoane.
Amestecati pudra de migdale cu condimentele  Yassa su cu semintele de susan. Dati branza prin acest amestec , prajiti-o rapid pe toate partile in uleiul incins. Presarati boia de ardei. Am servit cu avocado si cu crema de otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Halloumi prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

RODIMUR 1

06.06.2020, 21:59

Foarte bun! Anul trecut a gătit mezinul nostru și ne-a servit...Luase rețeta din Cipru, când a fost în concediu...

dantes 1

09.06.2020, 11:14

Rocsi 1

09.06.2020, 20:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]