Branza proaspata din lapte de vaca

de Andra_Constantinescu in Cook and smile, 17 Mai 2015 | 7239 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

17.05.2015, 15:11

asa procedeaza si mama mea

MotanLaOale 1

17.05.2015, 15:27

diaconta 1

17.05.2015, 15:39

Bravo

mirela0911 1

17.05.2015, 15:42

Buna branzica!

Valclaudia 1

17.05.2015, 15:45

super!

dantes 1

17.05.2015, 17:37

Buna!

Gherca Daniela 1

17.05.2015, 17:51

Sim0na 1

17.05.2015, 18:22

Sanatoasa si delicioasa!!! Si noi facem si de vaci si de oi Se pastreaza foarte bine ptr un timp mai indelungat daca o ti in saramura.. Se pune sare in apa (cam ca la varza acra) si se amesteca pana la topire. Se incearca saramura cu un ou crud.. daca oul ramane deasupra este suficient. Mie personal varianta cu sare grunjoasa nu-mi place ptr ca se sareaza si se intareste putin marginile bucatii de branza. Dar, pe termen scurt este ok.

Merisor 1

17.05.2015, 19:13

Asta-i tare buna! Mie imi place mult proaspata!

Catalina L 1

17.05.2015, 20:54

ce buna

Rocsi 1

18.05.2015, 18:32

Buna la o prajiturica

Bya Ralu 1

27.05.2015, 11:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna clasica reteta traditionala italiana