Branzoaice din foetaj

de mamaieelena in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 30145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de 275gr.proaspat
  • 1 ou pentru uns branzoaicele
  • 100 gr smantana
  • 125 gr.branza dulce
  • 2 linguri cu miere
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice din foetaj:

Desfac aluatul si-l tai in 8 bucati  iar branza cu smantana,mierea si coaja de lamaie le amestec intr-un castron si apoi impart amestecul in mod egal la cele 8 bucati de aluat.

Cele patru colturi le unesc la mijloc si ung cu ou pe deasupra,Le asez in tava pregatita cu hartie de copt si dau la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 30 minute depinde de cuptor.

Eu am pus pe deasupra sos de capsuni(am zdrobit capsunile cu blenderul de mana si am pus cu zahar)pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice din foetaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]