Branzoici

de angyb in Dulciuri, 8 Iun 2012 | 5489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt.aluat:
  • 300 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 lingura de zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 varf de sare
  • Pt.umplutura:
  • 250 g cas dulce de vaca
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1 ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoici:

Pregatim o maia din drojdie, zahar, un pic de lapte caldut, faina si o lasam la loc cald pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam ouale, sarea, restul de lapte si incepem framantarea adaugand faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul sa creasca la loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Umplutura:Dam cascavalul prin razatoare adaugam oul si zaharul si amestecam bine.

Cand aluatul a crescut il punem pe masa de lucru tapetata cu faina si intindem o foaie potrivit de groasa. Taiem patratele si umpem cu branza . Unim cele 4 colturi si asezam intr-o tava. Lasam branzoicile sa cresca aproximativ 15 minute dupa care le ungem cu ou batut si le dam la cuptor pana cand sunt rumene.

Cum am avut mai mult aluat decat umplutura am facut si cateva cornuri umplute cu nuttela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice din foetaj