Brioche cu crema de patiserie

de Lau in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 3210 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Ioi tu Lau ,de cand tot vreau sa iti zic:ma uimesti cu retetele tale:-

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Constelatialeu 1

14.05.2015, 17:06

Ce bine arata !

simona72 1

14.05.2015, 17:11

E mortales!!

Andra_Constantinescu 1

14.05.2015, 17:20

Arata bine!

Catalina L 1

14.05.2015, 17:32

foarte bun- foarte apreciat aici in Franta
se cheama- Chinois

Le chinois est une viennoiserie constituée d'une brioche fourrée de crème pâtissière

Catalina L 1

14.05.2015, 17:40

Originara din Germania se numeste Schneckenkuchen ceea ce inseamna Prajitura in melc. Primul importator nu vorbea o boaba de germana si ii era imposibil sa pronunte numele patiseriei, atunci cand producatorii o aduceau el raspundea ca " asta e chineza pentru mine" si de aici i-a ramas numele de Chinez- hi hi interesant

Rita Ilies 1

14.05.2015, 18:06

Ce bunnnn!

Lau 1

14.05.2015, 18:13

multumesc

Lau 1

14.05.2015, 18:13

Cris multumesc mult incerc si eu sa evoluez

Cris2711 1

14.05.2015, 18:35

reisnaor_2006 1

14.05.2015, 18:52

bunnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

14.05.2015, 19:08

Minunate

MotanLaOale 1

14.05.2015, 19:46

bune bune

Lau 1

14.05.2015, 20:15

multumesc

Rocsi 1

14.05.2015, 20:36

Cat de mult ma incanta, de bune sunt!

Panacris 1

14.05.2015, 21:06

Lau 1

15.05.2015, 06:48

anca_rm 1

15.05.2015, 07:22

ce frumos este

Gicuta 1

15.05.2015, 08:02

dantes 1

15.05.2015, 12:45

Delicioase!

Lau 1

15.05.2015, 13:04

tarasmariana 1

15.05.2015, 22:41

Lau 1

16.05.2015, 07:34

Bya Ralu 1

13.12.2015, 14:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie