Briose cu ciocolata

de camelia_elena in Prajituri, 6 Apr 2013 | 4205 vizualizari

 

Delicioase si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • Jumatate plic praf de copt( aproximativ 6 grame)
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 ou
  • 200 ml lapte
  • 110 gr margarina topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • coaja de la o portocala( optional)
  • 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata normala maruntita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Incingeti cuptorul la 190 grade

Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura.

Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul. Amestecati-le bine cu un tel.

Adaugati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati-le usor pentru a se combina.

Adaugati fulgii de ciocolata si incorporate usor.

Ungeti formele cu putin ulei. Turnati in fiecare forma aproximativ 3 linguri de coca. Introduceti in cuptor 15-20 minute.

TIPS-URI

1

Daca doriti sa fie mai aspectoase le puteti glazura cu glazura facuta din 3 linguri cacao, 1 lingura ulei, 1 lingura apa si trei linguri zahar brun. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana fierb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu crema de banane si topping de caramel