Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 3717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 8 ciuperci
  • 1 cutiuta de jambon afumat
  • 3 linguri de mascarpone
  • 4 linguri de cascaval razuit
  • putine ierburi de provence
  • putina nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • 1 cutiuta de porumb
  • 3 linguri de unt
  • 1/2 de pliculet de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone:

Se taie ciupercile marunt,se pun intr-un castron,apoi se adauga ouale batute,codimentele,untul,jambonul,cascavalul razuit

.Se freaca mascarpone cu laptele si se pune peste ingrediente iar la final se adauga faina cat cuprinde si praful de copt,sa fie o coca nici moale nici tare.

Se unge forma de briose cu unt,se pune cu lingura din compozitie si se da la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv