Briose cu crema de ciocolata Raffaello

de Miha in Prajituri, 24 Ian 2012 | 4228 vizualizari

 

Desi crema de ciocolata Raffaello se pastreaza foarte bine la frigider n-am rezistat sa o stiu acolo prea mult. :)))

Pe langa aceste briose minunate, pufoase si parfumate am mai facut si o rulada. Foarte buna, dar am uitat sa o pozez. Sper sa fiu iertata pentru asta. :))

 

INGREDIENTE

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de ciocolata Raffaello:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam pana compozitia se albeste si devine ca o crema. Adaugam apoi pe rand iaurtul, crema de ciocolata amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Turnam compozitia in tava de briose tapetata cu cosulete de hartie. Compozitia sa ajunga la aproximativ 3/4 din inaltimea formei, vor creste destul de mult. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se scot din forma si se lasa la racit pe un gratar.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt pentru vreo 15 briose, dar eu m-am incapatanat sa fac 12 si au cam iesit din tava. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu mere si nuci