Briose cu crema de mascarpone

de angyb in Prajituri, 25 Mar 2013 | 5289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Briose:
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 150ml lapte
  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 100 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 1 plic de drojdie pt.dulciuri
  • Crema:
  • 200g mascarpone
  • 200 ml frisca
  • Glazura:
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de mascarpone:

Frecam untul spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam ouale si amestecam bine. Adaugam laptele si faina amestecata cu drojdia. Taiem marunt ciocolata si o adaugam la amestecul obtinut.

Ungem formele pt.briose cu putin unt si tapetam cu faina dupa care turnam in fiecare compozitia obtinuta. Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute pana cand se rumesc.

Batem spuma frisca dupa care adaugam mascarponele si amestecam bine.Cu ajutorul unui posh decoram briosele.Topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul si decoram dupa placere

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de post, cu arome de sarbatori