Briose cu dovleac

de Julie in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 4821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • o cana dovleac ras
  • 75 g zahar
  • -Se pun la calit. Cand dovleacul s-a inmuiat se adauga :
  • 2 linguri scortisoara
  • cateva stafide
  • o jumatate cana cu nuci macinate

Se opreste focul si se lasa sa se raceasca. Mai departe avem nevoie de:

  • 2 oua 
  • 75 g zahar 
  • 50 g unt
  • 1 praf de copt 
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 150-200 g faina

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac:

Se bat ouale cu  zaharul apoi se adauga restul ingredientelor.
Peste acest aluat se pune si amestecul de dovleac si se amesteca usor. 

Se pune aluatul in formele de briose captusite cu hartie ondulata.
Deasupra se presara nuca de cocos,    asa...mai mult de moft :)
Se coc 30-35 minute la foc domol.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (2)

Julie 1

18.06.2010, 20:50

Briosele astea chiar nu au placut nimanui?!

gaby_duceag 1

18.06.2010, 20:54

ce dulce esti. Julie, am lipsit vreo 2ore si deja nu stiu la care reteta sa ma uit) asa ca fii sigura ca le-au placut dar nu mai faci fata sa scrii la toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello