Briose cu dovlecel si branzeturi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2016 | 6468 vizualizari

COMENTARII (31)

Gherca Daniela 1

25.07.2016, 23:27

frumusele si bune!

Rocsi 1

27.07.2016, 20:54

Multumesc Daniela

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:56

O bunatate!

Rocsi 1

01.08.2016, 21:43

Vanessa, multumesc >D:<

navidad_2017 1

10.02.2018, 09:53

Delicioase! Foarte spornice si foarte usor de facut! Am copt peste 100 de buc. in forme de mini-muffins captusite cu cosulete de hartie (le-am oferit ca "finger food" la un bufet organizat la biserica noastra parohiala); au disparut toate cu viteza luminii si deja am dat reteta de cel putin 20 de ori mai departe. Am folosit branza Emmental in loc de cas/ mozzarellau; s-au pastrat proaspete aproape 1 saptamana, in cutii de plastic inchise etans, tinute afara pe terasa, la 3 - 4°C. Multumim ptr reteta!

Rocsi 1

10.02.2018, 19:26

Navidad, ma bucur nespus ca ai incercat reteta si ca a fost un succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar