Briose cu nectarine, gem si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 4 Aug 2009 | 8563 vizualizari

COMENTARII (9)

klausenburger_adica Lacrima 1

04.08.2009, 11:26

sunt tare frumoase si cred si gustoase

ala_oancea 1

04.08.2009, 18:06

Multumesc Lacrima !

sandytza 1

04.08.2009, 18:28

Ce bine arata

Miha 1

06.08.2009, 23:43

Foarte frumoase si apetisante!

ala_oancea 1

07.08.2009, 09:57

Multumesc

Bunica 1

21.09.2009, 20:53

Cum ar fi oare daca am pune gemul la mijloc?

ala_oancea 1

21.09.2009, 21:33

Hmm ... buna idee Bunica Aluatul este destul de consistent si cred ca ar sta, nu s-ar da la fund.

Bunica 1

21.09.2009, 22:00

Gemul pus la mijloc la coacere insiropeaza putin briosa.

elena1988 1

05.03.2011, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem