Briose cu spanac

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 4952 vizualizari

 

Un aperitiv delicios, savurat si de copiii mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • spanac congelat 800 g
  • oua 4 bucati
  • branza de vaci 300 g
  • telemea de vaca rasa 200 g
  • smantana grasime 12%
  • faina alba de grau 100 g
  • pesmet 100 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • cascaval din lapte de vaca 100 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul decongelat se stoarce de lichidul obtinut, se toaca marunt se amesteca cu ouale, branza de vaci, telemeaua rasa, faina si pesmetul. Se asezoneaza cu sare si piper. Se iau cu lingura din compzitie si se umplu formele de briose. Se acopera cu o felie de cascaval si se dau la cuptorul preincalzit, cca. 20 de minute la foc potrivit. Se scot din forme dupa ce s-au racit complet.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

spanacul congelat se poate inlocui cu proaspat, doar ca acesta trebuie curatat si oparit un pic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:06

Fata nu-i mofturici si papa tot!

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 17:04

tare interesanta reteta

Panacris 1

09.04.2012, 17:55

Si delicioasa Oana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval