Briose cu suc de portocale si fructe confiate

de -Licurici- in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 3610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de zahar;
  • o cana si jumatate suc de portocale rosii;
  • o jumatate de cana de ulei;
  • esenta de portocale;
  • esenta de lamaie;
  • o lingurita coaja rasa de lamaie + portocala;
  • 3 cani si jumatate de faina;
  • un plic de praf de copt;
  • o jumatate de lingurita amoniu pentru prajituri;
  • merisoare confiate;
  • cirese confiate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de portocale si fructe confiate:

  1. Se mixeaza zaharul cu sucul de portocale, pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul, esentele si coaja de lamaie + portocale.
  2. Se amesteca faina cu praful de copt si amoniul, apoi se adauga, putin cate putin, peste celelalte ingrediente.
  3. Se adauga si cateva merisoare in compozitie.
  4. Se toarna din compozitie in tava pentru briose (cam 2 linguri in fiecare forma), apoi se orneaza cu  merisoare si cirese confiate.
  5. Se baga tava la cuptorul preincalzit, pentru 40 min.
  6. Din compozitie ies 18 briose.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de portocale si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

-Licurici- 1

07.04.2016, 09:37

Catalina L 1

09.04.2016, 10:13

f freusita bravo

mirela0911 1

12.04.2016, 20:41

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]