BRIOSE NEGRESE

de Sabina in Prajituri, 28 Apr 2009 | 14815 vizualizari

COMENTARII (14)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 14:20

arata foarte bine...cred ca azi am sa incerc si eu reta ta

Oana 1

25.11.2009, 20:43

Ce bine arata! eu tot nu am gasit tava de briose...emoticon care plange supalat...

nyana 1

25.11.2009, 21:07

de ce nu incercati ikea au o mie si una de tavi si forme pt prajituri
pt briose au si mai mari si mai mici

ANCA 1

26.11.2009, 23:13

ce bine arata! Sabina, cum iese glazura din cioco topita, se intareste la frigider?..ma gandesc ca ar merge si la eclere...

Michelle 1

06.12.2009, 21:33

woow suber..super

ionix 1

06.12.2009, 22:24

vaaaaaaaaai... cred ca-s super bune

Sabina 1

15.12.2009, 16:05

Anca, merge glazura de cioco topita si la eclere cu o conditie insa : sa o faci cat mai consistenta (sa nu curga)!

andreiutz26_cs 1

05.02.2011, 21:54

buna!! mmmm..... ce bine arata cred ca si eu o sa ma apuc sa prepar aceasta reteta minunata si o sa le mananc pana cand o sa le termin pe toate si oricum la aceasta reteta ar pride bine si o bere sau un suc .ok de ma duc sa o prepar si sa o mananc iamiii

elena1988 1

04.03.2011, 17:08

adry88 1

11.05.2011, 21:09

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 19:02

Rahela Velicu 1

18.10.2021, 15:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Braduti din biscuiti si ciocolata