crina2003...ti se par briosele mele din poza ,necoapte '..."la mijloc"? cantitatea de faine e NESPECIFICATA(NEJUSTIFICATA... AR INSEMNA CA E PREA MULTA SAU PREA PUTINA)ptr ca am scris in reteta... "compozitia trebuie sa fie ca o smantana"(nu ca laptele)...asta depinde si cat de mari sunt ouale...iar daca tu nu-ti cunosti cuptorul,daca nu ai facut testul scobitorii,asta nu mai e vina mea...imi pare rau ca nu ti-au iesit,dar noi am mancat cu mare placere briosele si tarta,care erau coapte(asta iti garantez eu) si arata f bine daca te uiti la poze,pacat ca nu poti simti si gustul tu ai impresia ca-mi pierd timpul sa postez o reteta la care scot pozele din "buzunar"???daca ziceai ca....nu e sarata ,sau te miri ce ,intelegeam,dar ca tie ti-au iesit necoapte,hai sa fim seriosi:ce vina am eu?
Daca tot ti-ai facut cont te asteptam si cu retete,ca doar nu l-ai facut numai sa-mi critici reteta care nu ti-a iesit din cauza ta,ptr ca eu am mai facut-o o data de atunci si bineanteles ca a iesit si mai buna...
Iti doresc in continuare experiente culinare... reusite.