Brosa belgiana - Cougnolle (ou cougnou)

de Catalina L in Dulciuri, 6 Dec 2016 | 3663 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

06.12.2016, 22:04

super

Renataedina 1

06.12.2016, 22:05

CameliaR 1

06.12.2016, 22:13

Cred ca este tare buna!

diaconta 1

06.12.2016, 22:54

Din aluat de briosa nu poate fi decat excelent!!
Tot cautam si eu zahar perlat dar nu am gasit.

anca_rm 1

07.12.2016, 09:40

tare buna trebuie sa fie , imi place aluatul

MotanLaOale 1

07.12.2016, 15:15

buna buna

dantes 1

08.12.2016, 08:04

Bune!

Panacris 1

08.12.2016, 09:19

miki_a 1

08.12.2016, 14:01

Un preparat cu un puternic mesaj si impact emotional si spiritual!

Rahela Velicu 1

08.12.2016, 19:46

RuxyRux 1

08.12.2016, 20:46

Ce minunatie!

Rocsi 1

08.12.2016, 20:50

Imi place enorm!

Gherca Daniela 1

11.12.2016, 14:44

o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croissante cu nuca si scortisoara