Brownie cu ciocolata

de Giana in Prajituri, 8 Oct 2013 | 5647 vizualizari

 

Un brownie fin, pufos si pofticios.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 80 g zahar (cantitatea poate varia in functie de cat de dulce vreti sa fie)
  • 100 g ciocolata
  • 100 g margarina
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 3/4 pahar cu faina (am masurat cu un pahar de 200 ml)
  • sos de ciocolata pentru decor (eu am folosit un plic de ciocolata de la Dr. Oetker)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu ciocolata:

Mixati ouale cu zaharul pana se obtineti o compozitie spumoasa. Intre timp topiti ciocolata si margarina pe baie de aburi. Dupa ce ciocolata si margarina s-au topit se amesteca cu ouale si zaharul. Omogenizam si adaugam ingredientele uscate: cacao, praful de copt si faina.

Se toarna aluatul obtinut intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Eu am ales forma de chec rotunda. Se introduce checul in cuptorul incins la 170 grade C si se coace timp de 25 minute. Se face testul cu scobitoarea, dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit. Dupa ce scoateti checul din cuptor, veti observa ca in timp ce se raceste se mai lasa putin, daca este bine copt nu se va lasa mult; va ramane moale si pufos.

Pregatiti sosul de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj. Asezati checul pe un platou si ornati-l cu sosul de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa