O reteta ce se face foarte repede si se temina la fel de repede. Mi-a placut mult ca a iesit tare pufoasa!!!
Rupem ciocolata bucatele, o topim pe baie de aburi apoi o lasam sa se raceasca. Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul, praful de sare, adaugam coaja rasa de portocala, untul de la temperatura camerei si le amestecam bine. Incorporam usor ciocolata topita, faina impreuna cu praful de copt.
Nucile le tocam, le punem in compozitie impreuna cu mixul de fructe.
Ungem o tava mai micuta cu unt, o tapetam cu faina, turnam compozitia in ea si o nivelam. (Eu am folosit o tava rotunda de 26 cm dar daca vreti sa va iese prajitura mai inalta puneti intr-o tava si mai mica).
Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute. Facem testul cu scobitoarea, daca este gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se racoreasca.
Se presara nuca de cocos, o portionam si servim.