Mai, Adinuta, cand am vazut-o, imediat m-am gandit ca ai pus ideile Inei in practica ! Si eu sunt cam tot pe calea cea drepata!
Foarte frumos. Imi place mult de tot ce ai facut!
Gaby, eu am folosit nuca proaspata de cocos pe care am dat-o prin robot. Am cumparat cateva pentru ca am gasit destul de ieftine la bucata. Daca nu, ma gandesc ca poti inlocui cu ulei de orez sau de in (au gust neutru) sau de rapita (are gust ca de nuca).
Raluca, da, Ina m-a influentat mult. Iar reteta este dintr-o carte foarte interesanta: jumatate din ea este despre nutritie, legatura dintre boli si alimentatie, iar restul are retete
Ce bine arata! super de tot! Ma incanta si pe mine ideea "fara coacere", mi se pare genial! dar si mai complicat...nu stiu de ce...e cumva blogul "Flori de cires"? Il ador
Extract de vanilie, singurul pe care l-am gasit, este finesse, dr. oetker si laingrediente zice asa:extract de aroma, aroma naturala, sirop de zahar invertit, alcool etilic, baton maruntit de vanilie, xantan, caramel simplu.
Oana, e chiar mai simplu si mai rapid fara foc si mie mi se parea mai complicat, dar e destul de simplu daca ai reteta potrivita. Extract de vanilie se poate face in casa, am pus si eu la macerat, astept sa vad ce iese
Antzu, daca procuri ingredientele, prajitura practic se face singura e mai simpla ca cea coapta, in nici un caz nu te stresezi daca o arzi sau nu creste destul
Interesanta reteta, chiar mi se parea imposibil sa fac o asa bunatate de prajitura fara foc...dar uite ca se poate.
Fetelor eu am gasit extract de vanilie, trimit site-ul prin PM celor interesate sau daca imi permite bucataras il voi scrie aici.