Bruschetta cu rosii cherry si busuioc

de mentasirozmarin in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2011 | 4363 vizualizari

 

Este un aperitiv care poate deschide cu succes orice cina speciala, sau poate fi servit simplu, pe post de mic dejun sau gustare oricand in timpul zilei.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ciabatta
  • 2catei de usturoi
  • 12 rosii cherry
  • 2 frunze proaspete de busuioc
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta cu rosii cherry si busuioc:

Am prajit feliile de ciabatta in toaster pana cand s-au rumenit si le-am "mangaiat" cu usturoi, cat sa isi ia din minunata sa aroma.

Am taiat rosiile cubulete, le-am potrivit de sare si piper, am adaugat uleiul de masline si busuiocul si le-am lasat asa vreme de vreo cinci minute, cat sa se patrunda aromele.

Am pus pe fiecare felie de ciabatta cate o portie generoasa din amestecul de rosii si le-am servit la micul dejun.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta cu rosii cherry si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

corina241 1

30.12.2011, 11:48

ieri am facut si eu pentru micul dejun dar am uitat sa pozez si a disparut totul cat ai clipi

mentasirozmarin 1

30.12.2011, 13:14

Ma bucur draguta ca v-a placut!
Cred ca au ceva bruschettele astea, ca si ale mele dispar tot asa de repede )))

Bya Ralu 1

11.09.2012, 21:00

excelenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte umplute