Bruschetta – specialitate de casa

de FlaviaD in Piine, 17 Iul 2013 | 3467 vizualizari

COMENTARII (6)

Miha 1

17.07.2013, 10:23

Bun venit la noi Flavia! Ataseaza si o poza la reteta pentru a putea fi aprobata in site

FlaviaD 1

17.07.2013, 11:55

Bine v-am gasit! Voi adauga si imagini, momentan nu dispun de poze care sa se incadreze in dimensiunile acceptate de voi

Bunica 1

17.07.2013, 19:15

nu trebuie decit sa le micsorezi

FlaviaD 1

17.07.2013, 20:41

Am reusit sa adaug pozele! Multumesc pentru sfaturi

diaconta 1

17.07.2013, 20:59

interesanta reteta ta
Bun venit

FlaviaD 1

17.07.2013, 21:19

Multumesc! Bine v-am gasit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine la tigaie