Bruschette cu dovlecei

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 3013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 persoane
  • 4 felii paine
  • 1 dovlecel
  • 2 oua(eu am pus 1)
  • 100ml lapte
  • busuioc proaspat
  • sare, piper
  • boia
  • ulei de masline
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu dovlecei:

Dovleceii se taie rondele subtiri. Din 2-3 linguri de ulei de masline , busuioc, sare, piper, boia pregatim un sos.
Ouale se bat cu sare si piper, adaugam laptele . Se imoaie fiecare felie in amestecul obtinut si apoi punem feliile de dovlecei. Ungem cu sos de busuioc si punem in tava unsa cu unt. Se daU la cuptor 20 min. la 200 C

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu parizer de pui