Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei

de Bucataras in Paste, 3 Dec 2013 | 3306 vizualizari

 

Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm.

 

INGREDIENTE

  •  ardei galbeni și roșii
  • busuioc
  • măghiran
  • ceapă roșie
  • măsline negre
  • vin alb
  • usturoi
  • parmezan
  • ulei
  • fusili
  • roșii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei:

Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm.
Se spală și se curăță ardeii și se taie julienne. Se taie ceapa pe lungime. Într-o tigaie se pune ulei la încins. Se strivește un cățel de usturoi și se pune în tigaie. Deaupra se pune ceapa. Între timp se scot sâmburii măslinelor. Apoi se pun ardeii în tigaie și se sărează. După un minut se adaugă și puțin vin. Apoi roșiile cherry se taie în două și le se scoate cotorașul.
 
Se toacă măsinele. Fusili se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Se scot după 11-13 minute. Se scoate cățelul de usturoi din tigaie și se presară piper măcinat. Se adaugă măslinele. Aproape de final se adaugă și roșiile. Dacă mai e nevoie de apă peste legume, se pune cea de la fiert pastele. Se taie busuiocul și frunzele de măghiran. Se adaugă și ierburile tocate, sare și piper dacă mai este nevoie. Fusilele se scurg și se pun peste legume. Se amestecă și se mai țin pe foc 2-3 minute. Se ia tigaia de pe foc și se adaugă parmezan ras. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra. Se decorează cu frunze de busuioc. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]