Bucatele de carne de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 2 Aug 2014 | 8028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati de carne de porc pt gulas
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • ulei de masline

Pentru marinarea carnii:

  • 50 ml Jack Daniel's(whiskey)
  • ulei de masline
  • busuioc
  • piper alb
  • vegeta
  • ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de carne de porc cu ciuperci:

Bucatile de carne se marineaza cu ingredientele de mai sus, se acopera si se da la frigider 3-4 ore sau toata noaptea.

Intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt in ulei de masline, lasam cateva minute si adaugam carnea marinata impreuna cu sosul format.

Cand scade sosul se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert circa 30 minute dupa care adaugam ciupercile scurse de zeama si taiate mai marunt.

Se mai completeaza cu apa si se pun si rosiile cuburi, se lasa la fiert, pana cand carnea este fiarta bine.

Ca garnitura am fiert cateva buchetele de conopida si le-am tras prin unt cateva minute.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de carne de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara