Budinca cu branza, spanac si rosii cherry

de oanapl in , 30 Iun 2018 | 3893 vizualizari

 

Fetelor mele le plac foarte mult tartele și budincile cu brânză și legume. De această dată am folosit amestec de ierburi si mărar Delikat, pentru un plus de savoare, iar rezultatul a fost pe placul întregii familii. Vă recomand să încercați și voi noile condimente de la Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză de vaci
  • 200 g spanac congelat
  • 4 oua
  • 100 g smântână
  • 50 g făină
  • sare
  • 2 linguri amestec de ierburi si mărar Delikat
  • 1/3 ardei gras roșu
  • Câteva roșii cherry
  • 1 lingură pesmet
  • Unt pentru uns vasul yena
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza, spanac si rosii cherry:

Mixezi brânza cu gălbenușurile, smântâna și puțină sare, apoi adaugi spanacul decongelat și scurs bine de apă și mixezi (cu un mixer vertical). Adaugi 2 linguri de amestec de ierburi si mărar Delikat și amesteci până se omogenizează compoziția. Adaugi făina și amesteci.

Separat mixezi albușurile spumă cu un praf de sare, apoi le adaugi peste crema de brânză și amesteci ușor. Adaugi ardeiul tăiat felii și omogenizezi.

Ungi vasul yena cu unt, îl tapetezi cu pesmetul și torni compoziția. Ornezi cu roșiile cherry.

Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute, până când se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza, spanac si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă gustoasă cu spanac și telemea - Rețeta simplă și ușoară