Budinca cu dovlecei si carnaciori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 5419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 2 dovlecei mici
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g carnati ardelenesti
  • 2 rosii
  • 2 oua
  • 300 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • cateva fire de cimbrisor
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • praf de nucsoara 
  • unt ptr uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si carnaciori:

Se fierb pastele conform cu instructiunile de pe ambalaj, apoi se strecoara bine.

Se spala dovleceii, se taie in doua, apoi in felii. Ceapa verde se curata si se spala, apoi se taie rondele. Se oparesc rosiile, se decojesc, li se scoate cotorul si se taie cubulete. Se taie carnatii felii. 

Intr-o tigaie se calesc in ulei dovleceii si ceapa verde la foc mic pana se inmoaie. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbrisor. 

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca bine ouale cu smantana si cascavalul, apoi se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se amesteca pastele cu rosiile si carnaciorii, se adauga ceapa si dovleceii, apoi se aseaza toate intr-o tava unsa cu unt. Se toarna deasupra amestecul de smantana si se da la cuptor ptr aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval cu surimi (3)